fbpx

¿Tienes dudas?

Sol·licita ja el teu pressupost sense cap compromís

  Acepto el envío de comunicaciones comerciales


  Elevadors Verticals

  Dificultats en el portal del teu edifici? Son molts els portals que tenen un tram d’escales per a accedir al replà de l’ascensor i que per la seva inclinació no permeten posar una rampa.

  Els elevadors verticals d’OnLevel són perfectes per aquests casos que suposen una barrera arquitectònica per a cadires de rodes i persones amb mobilitat reduïda. La solució ideal per a salvar petites alçades!.

  15% de descompte aquest mes i finançament a mida

  * Oferta vàlida par a sol·licituds d’informació rebudes abans del dia 30 d’aquest mes.
  * Distribuïdor oficial, podem oferir-te els millors preus de Barcelona, Madrid, Vizcaya i Cantabria.

  AMB QUALITAT CERTIFICADA

  Tu i els teus essers estimats us mereixeu només el millor. Hi ha quelcom millor que comptar amb la garantia del teu propi fabricant que a la vegada serà el teu instal·lador?

  RÀPID I SENSE COMPLICACIONS

  Després de l’aprovació del teu pressupost personalitzat, procedirem a la seva fabricació i instal·lació, sense llargues cues d’espera.

  SENSE INTERMEDIARIS

  Som fabricants i instal·ladors, permeten-te evitar preus alts i demores en la instal·lació del teu Elevador Vertical.

  Elevadors Verticals o de Curt Recorregut

  Elevador PV-80
  Elevador PV-80

  La plataforma PV-80 és la solució ideal quan les barreres arquitectòniques són rampes pronunciades o llargues.

  La seva robusta construcció permet fer-la servir tant en interiors com en exteriors.

  Gracies al seu escàs pes per la lleugeresa dels materials emprats, aquesta plataforma pot moure’s fàcilment per a ser col·locada en els diferents llocs de la seva llar on els necessiti.

  Elevador SV-180R
  Elevador SV-180R

  Idoni per instal·lació en recepcions, portals… allà on existeixin qualsevol tipus d’escala ample i petites alçades.

  Aquesta plataforma és una alternativa econòmica i eficient.

  Està dissenyada per a facilitar el seu ús a persones grans o amb discapacitat. A més, ocupa un espai mínim sense necessitat de modificacions estructurals o l’obres addicionals.

  Elevador PV-300
  Elevador PV-300

  Idoni per a instal·lació en recepcions, portals, etc… on hi hagi una escala ampla i una màxima alçada a salvar de 3 metres.

  La plataforma PV-300 és una alternativa econòmica i eficient als ascensors per a curtes alçades.

  Està dissenyat per a facilitar el seu ús per a les persones grans o amb discapacitat, ocupant un espai mínim sense modificacions estructurals o d’obres addicionals.

  Por què escollir un elevador vertical o de curt recorregut?

  Els elevadors verticals són perfectes per a portals de finques comunitàries o edificis públics, on hi ha un tram d’escales que suposa una barrera arquitectònica per a cadires de rodes i persones amb mobilitat reduïda. La seva versatilitat permet que puguin ser instal·lats en qualsevol forat o espai, interior o exterior salvant una alçada de fins a 3 metres.

  De funcionament summament simple, disposen de sistemes de seguretat que garanteixen el correcte transport de l’usuari tant en cadira de rodes com de peu. Els elevadors verticals de curt recorregut estan equipats amb elements per a una suau acceleració i una parada sense salts ni vibracions.

   

  La solució ideal per a salvar petites alçades.

   Acepto el envío de comunicaciones comerciales


   DEMANA EL TU PRESUPOST JA!

   ¿Què diuen sobre nosaltres?

   El nostre afany ha permès millorar la qualitat de vida de moltíssimes persones, oferint sempre el millor balanç entre qualitat i preu amb el nostre únic objectiu d’acabar amb les barreres arquitectòniques.

   Agraïm la seva confiança dipositada, Clients d’ OnLevel, vet aquí alguns dels seus comentaris i imatges de la seva instal·lació.

   • Molt agradables i molt nets a la hora de muntar. Tot va quedar recollit i els vaig veure molt professionals. Els recomano.

    María Lopez
    María Lopez
   • El meu pare perdia mobilitat i la cadira ens ha facilitat molt els trasllats de planta a planta a casa nostre. Vaig consultar amb OnLevel i ens ho van posar tot molt fàcil. Encantats amb el servei.

    Mariona Garrido
    Mariona Garrido
   • Els vaig trucar i des de que em van contestar vaig sentir que parlava amb l’empresa correcta. Em van ajudar en tot el procés de finançament. Ara puc canviar de planta sense esperar a la meva cuidadora.

    Fabián Boada
    Fabián Boada

   Sol·licita ja el teu pressupost sense cap compromís

    Acepto el envío de comunicaciones comerciales