fbpx

¿Tienes dudas?

OnLevel es una companyia nacional compromesa

amb la Innovació i el desenvolupament de productes i solucions exclusives i funcionals per a millorar l’autonomia dins de la llar.

som experts

En constant formació i molt atents a les necessitats dels nostres clients, OnLevel s’ha convertit en una empresa d’avantguarda especialitzada en la venta, instal·lació i manteniment de Cadires Salvaescales, Elevadors, Ascensors i Muntacàrregues.

Les barreres arquitectòniques com escales o desnivells, suposen limitacions per a persones amb mobilitat reduïda, problemes de cor o desgast d’articulacions, entre d’altres. El nostre compromís amb la Qualitat de Vida dels Nostres Clients és màxim, assessorant-los des de les seves cases, amb un estudi adequat de les condicions que els impedeixen una lliure circulació, per aconsellar-los sobre la millor opció per a ells.

¿Per què triar-nos?

Preus Accessibles y finançament

Per més que sembli un article de luxe, els nostres productes són de primera necessitat; per això t’ajudem a finançar la seva compra per a que et resulti més còmode realitzar els pagaments i puguis deixar de patir el problema que suposen les escales en una casa per una persona que necessita ser independent per a sentir-se bé amb ella mateixa.

-Preus Assequibles
-Finançament a 5 anys

Seguretat

El disseny dels nostres productes garanteix la teva seguretat, mitjançant cinturons i sensors d’obstacles.

Es comprova la qualitat i seguretat del producte tant en la seva producció com en la instal·lació, garantint el perfecte estat del mateix.

Qualitat i garantia

Treballem amb els millors fabricants, prioritzant la qualitat dels materials i la seguretat dels muntatges passant cada producte per uns estrictes controls de qualitat.

Els nostres muntadors son professionals en constant formació pel que la instal·lació i manipulació dels productes es troba en les millors mans.

Garantia del fabricant de 2 anys.

Servei de Post-venta

Servei Post-venta y manteniment ràpid i eficaç per tal de aconseguir la teva total tranquil·litat.

15% de descompte aquest mes i finançament a mida

* Oferta vàlida par a sol·licituds d’informació rebudes abans del dia 30 d’aquest mes.
* Distribuïdor oficial, podem oferir-te els millors preus de Barcelona, Madrid, Vizcaya i Cantabria.

    Solicita presupuesto

    Acepto el envío de comunicaciones comerciales


    DEMANA EL TEU