fbpx

¿Tienes dudas?

Sol·licita ja el teu pressupost sense cap compromís

  Acepto el envío de comunicaciones comerciales


  Plataformes Salvaescales

  Posa solució a aquest tram d’escales que impedeix l’accés a l’edifici a cadires de rodes; Les escales deixaran de ser una barrera!

  Les Plataformes Salvaescales d’OnLevel estan dissenyades per a facilitar la pujada i baixada d’escales de persones amb cadires de rodes. Son plegables i ocupen molt poc espai.

  15% de descompte aquest mes i finançament a mida

  * Oferta vàlida par a sol·licituds d’informació rebudes abans del dia 30 d’aquest mes.
  * Distribuïdor oficial, podem oferir-te els millors preus de Barcelona, Madrid, Vizcaya i Cantabria.

  AMB QUALITAT CERTIFICADA

  Tu i els teus essers estimats us mereixeu només el millor. Hi ha quelcom millor que comptar amb la garantia del teu propi fabricant que a la vegada serà el teu instal·lador?

  RÀPID I SENSE COMPLICACIONS

  Després de l’aprovació del teu pressupost personalitzat, procedirem a la seva fabricació i instal·lació, sense llargues cues d’espera.

  SENSE INTERMEDIARIS

  Som fabricants i instal·ladors, permeten-te evitar preus alts i demores en la instal·lació de la teva Plataforma Salvaescales.

  Plataformes Salvaescales Rectes y Corbes

  Plataforma Salvaescales Recta PR-300
  Plataforma Salvaescales Recta PR-300

  – Plataforma adequada per a la instal·lació en interior i en exterior.
  – Pendent mínima i màxima tolerada 0º i 45º.
  – Sistemes de màxima seguretat.
  – Polsador de parada d’emergència.
  – Braços de protecció independents i motoritzats.
  – Pestanyes de retenció en plataforma per bloqueig de cadira.

  Plataforma Salvaescales Corba PC-400
  Plataforma Salvaescales Corba PC-400

  – Plegado automático de Flaps, base y brazos.
  – Gran ahorro energético.
  – Muy silencioso.
  – Mandos fijos en plataforma, tanto de accionamiento como de Stop.
  – Con asideros, dispositivos antigolpes y topes de recorrido eléctricos de seguridad.
  – Incluye funda exterior.

  ¿Què son las plataformes salvaescales?

  Les Plataformes Salvaescales estan dissenyades per a facilitar la pujada i baixada d’escales de persones amb cadires de rodes. Son plegables, pel que ocupen molt poc espai i es poden instal·lar en tot tipus d’escales: rectes o corbes.

  Un tècnic et farà un estudi de les condicions de l’espai per a poder oferir-te el model que millor s’adapti a les teves necessitats. Les escales deixaran de ser una barrera.

  T’ajudem a escollir la millor plataforma salvaescales

  Després d’un estudi previ de les necessitats i característiques del lloc d’emplaçament, i sense cap compromís, el nostre equip comercial t’oferirà una solució adaptada i personalitzada.

  Els salvaescales són elements de fàcil instal·lació que no requereixen grans modificacions ni complexes obres en el lloc d’emplaçament, sent la seva instal·lació ràpida, neta i senzilla, i tornant la qualitat de vida a aquelles persones que les requereixen.

  Aquestes plataformes funcionen a través d’unes guies que poden anar ancorades a la paret o paret i terra (monorail o doble rail). L’elecció d’una o altra també dependrà del pes i mida de la persona, de la estretor o amplitud de la zona… Descobreixi totes les nostres propostes en plataformes salvaescales i no dubti en sol·licitar la informació necessària.

   Acepto el envío de comunicaciones comerciales


   DEMANA EL TU PRESUPOST JA!

   ¿Què diuen sobre nosaltres?

   El nostre afany ha permès millorar la qualitat de vida de moltíssimes persones, oferint sempre el millor balanç entre qualitat i preu amb el nostre únic objectiu d’acabar amb les barreres arquitectòniques.

   Agraïm la seva confiança dipositada, Clients d’ OnLevel, vet aquí alguns dels seus comentaris i imatges de la seva instal·lació.

   • Molt agradables i molt nets a la hora de muntar. Tot va quedar recollit i els vaig veure molt professionals. Els recomano.

    María Lopez
    María Lopez
   • El meu pare perdia mobilitat i la cadira ens ha facilitat molt els trasllats de planta a planta a casa nostre. Vaig consultar amb OnLevel i ens ho van posar tot molt fàcil. Encantats amb el servei.

    Mariona Garrido
    Mariona Garrido
   • Els vaig trucar i des de que em van contestar vaig sentir que parlava amb l’empresa correcta. Em van ajudar en tot el procés de finançament. Ara puc canviar de planta sense esperar a la meva cuidadora.

    Fabián Boada
    Fabián Boada

   Sol·licita ja el teu pressupost sense cap compromís

    Acepto el envío de comunicaciones comerciales